ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ»

Κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου με την επωνυμία «Ινστιτούτο κατά την Απάτης», η οποία λήφθηκε κατά τη συνεδρίαση στις 10/03/2016, καλούνται τα μέλη του Σωματείου σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, ώρα 18:00 μ.μ. στον πολυχώρο THISSIO VIEW, Αποστόλου Παύλου 25 – Θησείο, για τη λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1. Απολογισμός Πεπραγμένων 2015.
2. Οικονομικός Απολογισμός 2015.
3. Υποβολή και έγκριση της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής προς την Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών.
4. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε διαχειριστική ευθύνη για τα πεπραγμένα έτους 2015.
5. Ενημέρωση για τις δραστηριότητες έτους 2016.
6. Λοιπά θέματα.

Σημειώνεται ότι η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία όταν είναι παρόντα ή αντιπροσωπεύονται σε αυτήν περισσότερα των 3/5 από τα ταμειακώς ενήμερα τακτικά μέλη.

Δικαίωμα παραστάσεως στη γενική Συνέλευση έχει κάθε μέλος, τακτικό ή επίτιμο. Τα τακτικά μέλη μπορούν να αντιπροσωπευθούν από ένα πληρεξούσιο μέλος του Ινστιτούτου, κατάλληλα εξουσιοδοτημένου. Κάθε πληρεξούσιος μπορεί να αντιπροσωπεύει μόνο ένα μέλος.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία κατά την προαναφερόμενη ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί χωρίς νέα πρόσκληση την Τρίτη 5 Απριλίου 2016, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Στην περίπτωση αυτή η Γενική Συνέλευση συνεδριάζει έγκυρα όσα και αν είναι τα παρόντα μέλη.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ο Γραμματέας

Παναγιώτης Γεωργίου Αναστάσιος Πανταζής

©2024 ACFE Greek Chapter

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?