Αγαπητά Μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, κατόπιν απόφασης που ελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου κατά της Απάτης (Hellenic ACFE), στη Συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την 08/02/2017, καλούνται τα Μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, ώρα 17:30 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο της Μεγάρου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ (Α.Ε.Ε.Γ.Α.), επί της οδού Λ. Συγγρού 103 – 105, 117 45, Νέος Κόσμος – Αθήνα.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία κατά την προαναφερόμενη ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί, χωρίς νέα πρόσκληση, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.

Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν και οι Εκλογές για την ανάδειξη νέων Τακτικών και Αναπληρωματικών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Απευθυνόμαστε σε όλα τα Μέλη του Ινστιτούτου, τα οποία το πλαισιώνουν ενεργά και το περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους,  προκειμένου να ενισχύσουν με τις υποψηφιότητές τους τα Όργανα Διοίκησης, ώστε όχι μόνο να συνεχιστεί απρόσκοπτα αλλά και να διευρυνθεί το σημαντικότατο έργο του.

Οι ενδιαφερόμενοι  παρακαλούνται να δηλώσουν υποψηφιότητα με την αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνσηsecretary@acfe.gr, το αργότερο μέχρι και τις 10 Μαρτίου 2017. Στο εν λόγω e-mail, ο ενδιαφερόμενος  θα πρέπει να διευκρινίζει το κύριο  Όργανο ή/και Όργανα (Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή, Πειθαρχικό Συμβούλιο)* του Ινστιτούτου στα οποία θα ήθελε να συμμετάσχει ως υποψήφιος και να επισυνάψει ένα μικρό Βιογραφικό Σημείωμα (50 -100 λέξεις).

Σημειώνεται ότι:

  • Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο έχουν όλα τα νομίμως εγγεγραμμένα και ταμειακώς εντάξει τακτικά μέλη. Για τις θέσεις του Προέδρου, Αντιπροέδρου και τουλάχιστον ενός ακόμα  εκ  των  Μελών  του Δ.Σ. απαιτείται επιπρόσθετα και η κατοχή της Επαγγελματικής Πιστοποίησης Certified Fraud Examiner (CFE).
  • Κανένα μέλος δεν μπορεί να κατέχει ταυτόχρονα περισσότερες από μία θέσεις στα κύρια Όργανα του Ινστιτούτου.
  • Τα Μέλη  του Δ.Σ. δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους  στο Διοικητικό Συμβούλιο σε οποιαδήποτε θέση για περισσότερες από  δύο συνεχόμενες θητείες ή τέσσερις  θητείες συνολικά.
  • Στη σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν δύο ή περισσότερα Μέλη που εργάζονται στον ίδιο Οργανισμό/Όμιλο.

* Αναλυτικά οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για την κάλυψη των παρακάτω Θέσεων/ Αξιωμάτων:

–          Διοικητικό Συμβούλιο – 5 Θέσεις

–          Εξελεγκτική Επιτροπή – 2 Θέσεις

–          Πειθαρχικό Συμβούλιο – 3 Θέσεις

 

Με εκτίμηση,

Η Γραμματεία του HACFE

 

 

Διενέργεια Τακτικής Γενικής Συνέλευσης & Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών του HACFE

 

©2024 ACFE Greek Chapter

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?